вівторок, 17 березня 2015 р.


"Формування ключових компетентностей учнів запорука розвитку творчої особистості школяра"

З досвіду роботи вчителя математики Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст. Небелиці Л. В. 

Портфоліо Небелиці Л.В. переглянути
  • Кабінет математики  переглянути
  • Блог Небелиці Л.В. переглянути
  • Опис досвіду з проблеми:"Формування ключових компетентностей як умова забезпечення розвитку творчих здібностей учнів" переглянути
  • Урок математики у 5 класі з теми "Звичайні дроби" переглянути
    План уроку
  1. Організаційний момент
  2. Повідомлення теми та мети уроку
  3. Мотивація навчальної діяльності
  4. Актуалізація наявного теоретичного та практичного досвіду (переглянути відео)
  5. Фізкультхвилинка
  6. Підсумок уроку
  7. Домашнє завдання
  8. Презентація до уроку (переглянути)

16 коментарів:

  1. Людмила Володимирівна, вміння врівноважено та доброзичливо проводити урок характеризує Вас як педагога, що перебуває у гармонії із дитячим світосприйняттям. Ваш блог наповнений цікавими матеріалами, що стануть хорошими методичними знахідками для колег, бажаючих удосконалювати свою фахову майстерність. Здоров*я Вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановна Валентина Олександрівна, дякую за те, що Ви позитивно оцінили мої напрацювання.

      Видалити
  2. Людмила Володимирівна, дякую Вам за цікавий матеріал, за цікавий урок. Я була присутня на Вашому уроці, і мені , як вчителю інформатики, було цікаво спостерігати за учнями при виконанні тестових завдань ( робота з інструментами графічного редактора Paint) . ВИ МОЛОДЕЦЬ!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за досвід. Переглядаючи портфоліо, я вже скопіювала прикладні задачі з геометрії, над якими я в даний час працюю (почала колекціонувати). Переглядаючи кабінет математики, помітила збірку казок з математики. Це казки Ваших учнів? Чи могли б Ви поділитись цією збіркою? Дякую

    ВідповістиВидалити
  4. Шановна Людмила Володимирівна! Дуже сподобався Ваш урок, як учні легко, поступово, невимушено вивчили звичайні дроби. Щиро дякую.

    ВідповістиВидалити
  5. Шановна Людмила Володимирівна, мене дуже зацікавив Ваш урок математики з використанням міжпредметних зв'язків. Щиро дякую. Успіхів Вам та творчих злетів.

    ВідповістиВидалити
  6. Людмила Володимирівна! Дякую за цікаві матеріали з досвіду,за цікавий продуманий урок,змістовні потрібні вчителю матеріали блогу. Здоров"я, удачі,творчості.

    ВідповістиВидалити
  7. Людмила Володимирівна! Урок сподобався, цікаві завдання для самостійного розв"язування.Бажаю вдячних і мудрих учнів!

    ВідповістиВидалити
  8. Людмила Володимирівна! Ознайомилася з конспектом уроку математики в 5 класі "Звичайні дроби". Сподобалася перевірка знань за допомогою багатьох форм роботи: тести, робота в парах, в різнорівневих групах, використання ПЗ. Урок актуальний, сучасний. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую за цікавий урок, за цікаві матеріали .

    ВідповістиВидалити
  10. Людмила! З задоволенням переглянула матеріали. Дуже цікаві, змістовні, корисні! Бажаю реалізувати в своїх вихованцях всі мрії і бажання.

    ВідповістиВидалити
  11. Шановна Людмила Володимирівна! Дякуємо за змістовний урок. Із задоаоленням переглянули презентацію кабінету математики. Бажаємо успіхів.
    З повагою вчителі Якимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

    ВідповістиВидалити
  12. Шановна Людмила Володимирівна! Дякуємо за змістовний урок. Із задоаоленням переглянули презентацію кабінету математики. Бажаємо успіхів.
    З повагою вчителі Якимівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

    ВідповістиВидалити
  13. Шановні колеги! Дякую за ваші коментарії.Бажаю вам успіхів у нелегкій педагогічній праці,нехай вона завжди приносить задоволення від проведених уроків.Здоровя,натхнення,удачі.

    ВідповістиВидалити
  14. Шановні колеги! Дякую за ваші коментарії.Бажаю вам успіхів у нелегкій педагогічній праці,нехай вона завжди приносить задоволення від проведених уроків.Здоровя,натхнення,удачі.

    ВідповістиВидалити